Reviews

Claire Bovenkamp

2020

"Super coaching, eerlijk in wat haalbaar is, houd regelmatig contact en geeft ideale tips en trics om je doel te behalen, verder is de kennis van voeding én het menselijk lichaam vele malen beter dan bij de gemiddelde personal trainer en is dus perfect als je tegen pijntjes kwaaltjes of ongemakken aanloopt! Al met al, ben ik super tevreden."

20200518_210025_0001.png

Kim Rutgers

2019/2020

"Sinds afgelopen juli ben ik bij Maurice begonnen met personal training. 1x per maand hebben we een trainingssessies en tussendoor via de app contact. Dat maakt de coaching heel toegankelijk.
Maurice heeft een goede kennis en dit draagt hij op een fijne en duidelijke manier uit.
Hij luistert en kijkt naar je als persoon,wat je nodig hebt, hierdoor is het voedingsschema goed vol te houden.
Na 4 PT sessies heb ik mijn doel behaalt.
Hierdoor krijg ik weer motovatie om nieuwe doelen te stellen.
En het allerbelangrijkste vind ik dat Maurice laat zien hoe je je leefstijl zo kunt veranderen, dat je het ook vol kunt blijven houden!"

20200518_210025_0001.png

Evren Bas

2019

"Perfecte advies en begeleiding in het fitness en lifestyle. Tot nu toe 12 sessies gehad duidelijke veranderingen in lichamelijke en geestelijke conditie."

20200518_210025_0001.png

Bram Foekens

2019

"Maurice heeft goede kennis van zijn beroep en luistert naar wat de klant wilt. Zo heeft hij mij geholpen om mijn sport beter te kunnen beoefenen.
Ook heeft hij mij en een maat goed op weg geholpen in de omgeving van de sportschool.

Voor mij persoonlijk wilde ik in de zomerstop van het voetballen toch actief blijven en wat gewicht verliezen. Met de hulp van enkele sessies ben ik vertrouwd geworden in de sportschool en ben ik over de drempel heen om daar een aantal keren in de week naar binnen te stappen. Nu het voetbalseizoen weer begonnen is ga ik nog steeds naar de sportschool en kom er nog steeds graag.

Als personal trainer zeker een aanrader!"

20200518_210025_0001.png

Mike van den Broek

2019

"Maurice heeft kennis in zijn vakgebied. Hij stelde een prima trainingsschema op, onderbouwd met uitleg en begeleiding tijdens de trainingen."

20200518_210025_0001.png

Salima El Guada

2019

"Trainen bij Maurice is voor mij de perfecte combinatie van verantwoord bewegen en uitgedaagd worden om net dat stapje verder te zetten dan je zelf in de fitness zou doen. Hij heeft verstand van zaken, veel verschillende oefeningen en varianten daarop paraat en sluit elke keer goed aan op wat ik aankan en wil. Ook zijn flexibiliteit, humor en diepgang maken van Maurice een personal trainer om aan te raden!"

20200518_210025_0001.png

Nicole Gremmen

2019

"Maurice van der Linden geeft blijk van kennis van zaken. Zijn deskundigheid, gebaseerd op evidence based onderzoek en opleidingen, brengt hij op een no nonsense manier op zijn clienten over. Motiverend en stimulerend maar altijd realistisch. Super tevreden over de resultaten die ik boek met zijn schema’s en feedback👍🏼 Topcoach!"

20200518_210025_0001.png

Anita van Meyel

2019

"Maurice zorgt ervoor dat elke training leuk en uitdagend blijft, afgestemd op persoonlijke doelstellingen."

20200518_210025_0001.png

Ken Direks

2017

‘’Nadat ik in 2016 een korte periode online coaching heb gehad, ben ik vorig jaar november weer begonnen bij Maurice. Mijn doel was om 10% lichaamsvet te behalen en (naar verwachting) onder de 80 kilo te wegen. Ik woog destijds 87 kg (19% vetpercentage) waar ik erg van schrok! Ik ging goed van start en raakte in een korte periode 2,5 kilo (vet) kwijt en kwam aan in spiermassa. Na de decembermaand was ik onder andere door de feestdagen weer wat aangekomen, dit was niet goed voor mijn motivatie. Ik vond het op dat moment lastig om mezelf te motiveren. Maurice kon me wel motiveren door middel van een personal training. Vanaf dit moment ging het weer goed met mijn motivatie zodat ik verder kon gaan met online coaching.

 

Ik ben ver gekomen maar uiteindelijk heb ik mijn doel niet helemaal gehaald. Ik weeg begin juni 79 kilo (12% vetpercentage). Toch ben ik zeker tevreden over mijn progressie. De sixpack is lichtjes zichtbaar en ik heb gedurende het proces nog steeds leuke dingen kunnen doen (biertje, feestje etc.). Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik opzoek was naar een balans om te kunnen ‘’leven’’ en toch in shape te komen. Ik ga in de zomerperiode door met mijn voeding en het sporten maar wil de touwtjes wel iets laten vieren. Ik laat het coaching traject even twee maanden los zodat ik na de zomer weer met nieuwe doelstellingen bij LLB ga beginnen!’’

 

20200518_210025_0001.png

Simone Frederiks

2017

‘’In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd van Maurice over een gezondere leefstijl. Hij heeft een voedings- en trainingsschema voor mij opgesteld en hier heb ik veel aan gehad. De schema's zijn gebaseerd op mijn eigen persoonlijke doelen en ook mijn leefstijl en voorkeuren. Dit is erg fijn want zo houd je het makkelijker vol. Iets wat je namelijk niet vol te houden is gaat je op langer termijn niet helpen. Als ik vragen of tips had kon ik altijd bij Maurice terecht, eenvoudig en laagdrempelig door hem een app te sturen.

 

Inmiddels ben ik in 8-10 weken 7 kilo afgevallen en voel ik me fitter. Maurice is erg geïnteresseerd en betrokken en daarom zou ik hem aan iedereen aanbevelen als coach! Het contact is erg informeel en dit maakt het een prettige en leerzame samenwerking’’.

20200518_210025_0001.png

Margriet van Dorland

2017

‘’Omdat ik steeds meer nek en onderrug klachten kreeg, heb ik Maurice om advies gevraagd. Ik wilde graag spierversterkende oefeningen hiervoor en wegwijs gemaakt worden in een fitnescentrum. Nou daar heeft Maurice me uitstekend mee geholpen!

Door zijn rustige, geduldige , motiverende uitleg kan ik nu zelfstandig met fitnes apparaten aan de slag. Ook heb ik oefeningen gekregen die ik thuis kan doen en hebben we veel met ''losse bewegingen'' gedaan. Maurice nogmaals bedankt!‘’

 

20200518_210025_0001.png

J.van Mill

2017

‘’Het combineren van studie, werk en sport was voor mij een groot struikelblok. Ik werkte onregelmatige diensten in de zorg en had absoluut geen structuur rondom voeding en sport. Mijn doel was spiermassa aankomen, maar met wat oefeningen van Google en 2x in de week wat aan rommelen de sportschool schoot het niet op. Nadat ik contact op had genomen met Maurice en hij een sport- en voedingsschema had opgesteld, werd het trainen een stuk intensiever en werd het zelfs leuk om naar de sportschool te gaan. Hij stelde een schema op die precies aansloot bij mijn onregelmatige diensten en dat zorgde ervoor dat ik (83-89) 6 kilo aankwam. Ik kwam aan in spiermassa terwijl mijn vetpercentage zichtbaar is gedaald. Ik vind het prettig dat Maurice alles onderbouwd door middel van onderzoeken en met bronnen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Maurice op de goed weg is met zijn bedrijfje!‘’

 

20200518_210025_0001.png

Inge Brunst

2017

‘’Ik geef toe dat ik in het begin erg sceptisch aan het online coaching traject ben begonnen. Ik had namelijk alles al geprobeerd, maar er was geen beweging in te krijgen. Ik heb voor het traject verschillende voedingsschema's geprobeerd maar niks werkte bij mij. Maurice heeft mij er tijdens mijn traject telkens doorheen getrokken en uiteindelijk laten zien dat het wel degelijk mogelijk was! Uiteindelijk hebben we samen na testen en meten voor mij het perfecte voedingsschema gevonden in combinatie met het juiste trainingsschema voor een goed balans tussen belasting/ belastbaarheid in combinatie met energie inname en nutriënten verdeling. ‘’ ‘’Tevens is mijn vader ook gaan eten volgens het voedingsschema. Hij stond onder controle bij de huisarts i.v.m. een iets te hoge suiker. Door het voedingsschema is hij kilo’s gaan afvallen, en laatst bij zijn controle is zijn suikerwaarde éindelijk op een acceptabel niveau gekomen.’’

20200518_210025_0001.png

Dennis Baumler

2016/2017

‘’Mijn naam is Dennis Baumler, ik ben 21 jaar en woon in Sambeek. In maart 2016 ben ik begonnen met het volgen van online coaching bij Maurice van Linden Lifestyle Balance. Voordat we begonnen kreeg ik van Maurice een vragenlijst die ik in moest vullen, zodat hij mij en mijn dagelijks leven wat beter leerde kennen. Ik vond dit zelf erg prettig, omdat zo mijn werk, school en sporten op elkaar werden afgestemd. Toen Maurice mijn schema klaar had, had ik mezelf nog niet aangemeld bij een sportschool. Maar die opvolgende week appte hij me iedere dag of ik al was wezen sporten en wat ik van het schema vond! Na één week vroeg hij van mij een foto in de sportschool. Dit was even uit mijn comfortzone maar heeft er wel voor gezorgd dat ik er niet onderuit kon. Dit heeft bij mij de knop omgezet en die dag erna ben ik meteen weer naar de sportschool gegaan.

 

Toen ik begon woog ik 84.6 kg met een vetpercentage van 24%. Na 11 weken was ik al 10 kilo afgevallen en zowel in spiermassa als kracht vooruitgegaan. In de zomervakantie had ik een dip en heeft Maurice me hieruit getrokken en me weer aan het sporten gezet. Na een aantal keer weer geweest te zijn heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer begonnen! Het cutten (afvallen) werd steeds lastiger en ik zag dat even niet meer zitten. Aangezien het toch winter was heb ik in overleg met Maurice ervoor gekozen om te switchen naar lean-bulken. Hierdoor werd het qua voeding een stukje makkelijker en bleef ik gemotiveerd om door te gaan. In februari had ik weer een dip. Waarna Maurice voorstelde om 1x samen te trainen om me zo weer te motiveren en ook wat te leren over training en beweging. Dit heeft mij erg geholpen! Nu 1.5 jaar verder weeg ik 72.5 kg en heb ik een vetpercentage van 17%. Mijn spiermassa is over het afgelopen jaar erg gegroeid en ik zit een stuk beter in mijn vel!‘’

20200518_210025_0001.png

Lieke

2016

‘’Ondanks dat ik dit normaal niet zou doen, ben ik toch trots om deze fotootjes even te kunnen delen. 14 weken geleden begon ik onder begeleiding van mijn coach (@maurice_lindenlifestylebalance) aan een aangepast dieet en verschillende sportschema's, zodanig dat het goed vol te houden was. Natuurlijk was het niet altijd even makkelijk, en zeker niet na week 9/10. Het ging mij niet zo zeer om afvallen, maar om sterker worden, me beter voelen en dat ook uitstralen. Ben spiermassa aangekomen, mijn houding is verbeterd en ik voel me stukken beter! Het was het absoluut waard en ga dan ook zeker hiermee door!’’

20200518_210025_0001.png

Nienke

2016

‘’In de korte tijd dat Maurice mij begeleid heeft als coach, heb ik veel van hem geleerd en heb ik de periode als erg positief ervaren. Maurice is erg goed in zijn vak en heeft mij veel nuttige informatie gegeven over verschillende onderwerpen. Ook wist hij mij telkens weer te motiveren als het eventjes tegen zat. Daarnaast kon ik altijd met vragen terecht bij hem en heeft hij zo goed mogelijk zijn best gedaan om een persoonlijk trainingsschema + voedingsschema voor mij te maken. Geen algemene schema's dus, maar écht afgestemd op mijn persoonlijke doelen. Ik raad het dan ook iedereen aan om Maurice als coach te nemen!’’

20200518_210025_0001.png

Myron

2016

‘’Vanaf het begin zei ik tegen Maurice van LLB dat ik niks aan kon komen. Maurice heeft mij het tegendeel bewezen en heeft mij geleerd op een verantwoorden manier aan te komen. Ik ben in mijn traject zeker 5 kilo aangekomen waarvan het meeste spier is. Ik heb tijdens het traject een hoop geleerd over voeding en manieren van trainen. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt nu probeer ik deze mind-set en dit gewicht vast te houden en zelfs uit te bouwen naar een nog beter resultaat! Mijn tip om aan hem mee te geven is om zo door te gaan met de mensen te motiveren. Ik beveel een traject voor iedereen aan die te weinig motivatie meer heeft omdat hij of zij vastloopt in persoonlijke doelstellingen zoals in mij geval problemen hebben met aankomen, en voor andere misschien afvallen.‘’

20200518_210025_0001.png