top of page

Yolinde, -11kg zelfs de tandarts zag dat ik gezonder ben gaan eten!

😁 Ik zit hier met een BIG smile. Waarom? Omdat ik van dit soort recensies zoveel energie krijg. Het is zo tof om iemand te mogen helpen naar een beter balans.


🤓 Wist jij dat ik steeds meer mensen help zonder personal training maar puur vanuit het stukje voeding en leefstijl? In dit geval was IF de juiste methode maar dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Bij mij kijken we naar wat écht bij jou past!


🏋️‍♂️ Uiteraard ben ik een grote voorstander van krachttraining maar als je dit al zelf doet is het ook helemaal prima.


Lees hieronder de review van Yolinde!


⏱April 2022: 1 jaar in de ziekte wet met een burn-out, wat zwangerschaps-kilo's die bleven hangen, en nooit het snoep 🍭🍡🍰kunnen laten liggen, daar was het moment om contact op te zoeken met Maurice. Het sporten zelf lukte wel redelijk maar de kilo's bleven eraan zitten.

▶️Maurice heeft voor mij een persoonlijk plan gemaakt en echt gekeken naar wie ik was en wat ik graag wilde, maar vooral wat voor mijzelf haalbaar was. Nu een half jaar later ben ik ❗️❗️-11 kilo‼️ kwijt.

▶️Tijdens dit proces kon ik altijd met vragen bij Maurice terecht, en als het afvallen even niet lukte schakelde Maurice heel snel door naar een ander plan wat persoonlijk beter bij mij paste.

▶️Met veel verschillende lekkere gezonde 🥑recepten die ik kreeg van Maurice heb ik mijn leefstijl kunnen aanpassen op een manier wat heel goed is vol te houden📈.

🫶Ik zit nu lekkerder in me vel en ben veel energieker! Zelfs de tandarts kon aan mijn🦷 gebit zien dat ik gezonder ben gaan eten! Maurice bedankt dat jij mij hierin hebt begeleid!

bottom of page