top of page

Thijs viel 7,5 kg af en heeft alle tools om zelf effectief te trainen!

Bijgewerkt op: 20 mrt. 2023

💪 YES weer een nieuwe review


➡️ Thijs kwam bij mij omdat hij wat rug / schouderklachten heeft, mede door zijn werk als schilder.


➡️ Door op de juiste manier te gaan trainen hebben we ervoor gezorgd dat hij meer kracht heeft en minder klachten ervaart.


➡️ We hebben op een eenvoudige manier  zijn voeding aangepast wat haalbaar is. Op deze manier is Thijs eenvoudig 7.5kg afgevallen en dat gaan er zeker 10 worden.


Lees hieronder zijn review:


Ik heb fijn gesport en gewerkt aan mijn voedingspatroon met dank aan Maurice, en hij staat open voor feedback omdat ik merkte dat ik veel spierpijn bleef houden na de trainingen. Hij legde alles goed en professioneel uit en op de helft van mijn sessies is er bij mij een knop omgezet dat ik me fitter en meer begon af te vallen door tips en vooral voedingstips van Maurice. Zo ben ik ruim 7,5 kg kwijt en voel me een stuk fitter dan voorheen. Maurice bedankt voor alles!!!!bottom of page