top of page

Foody Friday!

Yes foody friday gaat van start. Elke vrijdag post ik een gezond gerecht die mijn klanten ook terug kunnen vinden in de voedingsapp.


Ingrediënten:

- 70g zilvervliesrijst - 1 aubergine - 125g kipfilet - 1 teen knoflook - 1 cm gember - 1 eetlepel olijfolie - 1 theelepel kerriepoeder - 200g tomatenblokjes - 50g kokosmelk - 1 eetlepel pindakaas

1. Kook de rijst zoals op de verpakking staat 2. Snijd de aubergine en kipfilet in blokjes. Snijd de knoflook fijn en rasp de gember. 3. Verwarm de olie in de pan. Bak de kip, knoflook en kerriepoeder gedurende 4min. 4. Voeg de aubergine toe en bak dit 3min mee. 5. Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk en pindakaas toe en laat dit 5 min sudderen. 6. Serveer de curry in een diep bord met rijst.


Hulp nodig met afvallen of aankomen? Kijk gerust op www.lindenlifestylebalance.nl/gewichtsconsulent om te kijken of wij een goede match zijn.

bottom of page