top of page

Davey viel bijna 10 kilo af door slim zijn voeding aan te passen!

Bijgewerkt op: 3 feb.

Na een zoektocht bij het BGN gewichtsconsulent portaal kwam Davey speciaal bij mij op intake vanuit Ewijk naar Elst! De reden hiervoor was dat ik naast voeding coach ook personal trainer ben en daarom wat meer kennis en affiniteit heb met sport.


De klik was er gelijk maar in het begin ging het afvallen wat moeizaam. Het begint altijd bij inzicht in je voedingspatroon en open en eerlijk zijn naar jezelf en uiteraard naar mij. Maar na een goed en eerlijk gesprek had hij al snel de knop omgezet! Vanaf dat moment is het traject vrij soepel verlopen.


Davey heeft niet hoeven afzien en heeft gewoon zijn activiteiten kunnen doen die hij graag doet in het weekend. Zo is hij op vakantie geweest, weekendjes weg en heeft hij gewoon kerst en oud en nieuw kunnen vieren. Het verschil is dat hij nu een plan had wat hem overzicht en structuur gaf. Hij ging zelf aan de slag met fitness. Wel heb ik hem wat tips gegeven om meer energie te verbruiken tijdens zijn training.


Wederom een mooi resultaat geboekt met enkel het optimaliseren van leefstijl! Super om je te hebben mogen begeleiden en veel succes verder Davey.


bottom of page