Welkom op

mijn pagina!

In dit stuk wil ik je gaan uitleggen hoe de mijn bedrijf is ontstaan, wat mijn visie is en wat ik doe. 

 

Mijn passie voor fitness en voeding is ontstaan sinds mijn tienerjaren. Met mijn 1m75 was ik niet de grootste en mijn bouw zat ook niet heel erg mee om breed te worden. Als tiener begon ik te experimenteren met fitness en heb ik de nodige (beginners) fouten gemaakt. Ik las veel op het internet maar kreeg niet de juiste begeleiding. Er bestond nog geen YouTube en bodybuilding fora was de enige bron van informatie. Om deze reden ben ik nog meer in fitness en voeding gaan verdiepen en besloot ik de opleiding sport en gezondheidsmanagement aan de HAN te gaan studeren.

maurice logo new rond test.png

Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik van mijn passie voor fitness en voeding mijn werk wou maken. In Amerika was personal training al een écht beroep en in Nederland werd het steeds meer erkend. In het derde jaar ben ik stage gaan lopen bij Sportcentrum de studio. In mijn stageperiode heb ik een onderzoek geschreven over krachttraining bij jongeren. Na mijn stage ben ik
niet meer weg gegaan en heb ik mijn eerste diploma fitnessinstructeur behaald. In datzelfde jaar heb ik een minor sport nutrition gevolgd waar ik bij diëtisten, fysiotherapeuten en sportdocenten in de klas heb gezeten om een halfjaar over sportvoeding te leren.

Na het behalen van mijn diploma sport en gezondheidsmanagement (bachelor of health) ben ik gaan focussen op personal training. Het werken met mensen in combinatie met het ondernemen en het overbrengen van kennis is wat mij altijd erg heeft weten te boeien. Vanuit mijn passie in fitness voor
prestatieverbetering ben ik Bayesiaanse PT course van Menno Henselmans gaan volgen. Dit is een cursus gericht op een wetenschappelijke benadering bij het optimaliseren van leefstijl van krachtsporters.

Na een aantal cursussen te hebben afgerond en van topcoaches te hebben geleerd besloot ik in 2018 om mijzelf nog verder te gaan verdiepen. Waar de interesse ooit begon om er goed uit te zien verschoof deze steeds meer naar het echte gezondheidsvlak. Ik besloot meer te willen weten over
blessures en de medische kant van het lichaam en ben ik fysiotherapie gaan studeren. Ook tijdens deze studie ben ik nog cursussen gaan volgen. Één over chronische pijn en een behandeltechniek die ik in de praktijk kan toepassen. Daarbij ben ik geregistreerd gewichtsconsulent zodat ik bij een ook voor voedingsadvies bij een erkende beroepsgroep aangesloten zit.


Uiteindelijk is LLB gegroeid tot een mooie totaalbenadering van leefstijl. Hierbij heb ik kennis van zowel training, voeding als revalidatie. Het stukje positieve coaching is hierin erg belangrijk. Zo kijk ik altijd graag wat wel kan. Slim, hard en effectief trainen in combinatie met de nodige dosis (droge) humor zijn redenen waarom je voor mij kiest. Wil je met mij aan de slag gaan? Dan kijken we eerst samen of er een klik is. Alleen dan kunnen wij de mooiste resultaten behalen.


Maurice van der Linden

maurice_vd_linden3.jpg

Contact

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

linden lifestyle balance (2).png

Maurice van der Linden

m.lindenlifestylebalance@gmail.com

Tel: 06 365 325 58

Linden Lifestyle Balance

KvK: 67523552

BTW nummer: NL002260265B43