Over mij

Al op jonge leeftijd begon ik te experimenteren met fitness.

Zoals bijna iedere nieuweling heb ik de nodige "fouten" gemaakt in de sportschool, want waar begin je? Na veel dingen uitgeprobeerd te hebben en de nodige research was het voor mij duidelijk:

hoe kan ik andere mensen enthousiasmeren voor mijn passie voor fitness en voeding?

Ik besloot de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te gaan studeren. De opleiding heeft mij veel gebracht met betrekking tot zelfkennis, coaching en heeft een fundament gelegd voor mijn wetenschappelijke onderbouwingen.

Tijdens de opleiding heb ik onderzoek over krachttraining bij jongeren gedaan bij Sportcentrum de Studio (waar ik nog steeds werkzaam ben) en heb ik een scriptie geschreven over zelfmanagement bij werknemers met een aangeboren hartafwijking. In deze periode heb ik mijn eerste fitnessdiploma A behaald en heb ik mijzelf tijdens een minor verdiept in sportvoeding.

 

Na het behalen van mijn HBO diploma ‘bachelor of health’ ben ik gaan focussen op personal training. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring op gedaan in het coachen en starten als zelfstandig ondernemer. Daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd op de serieuze krachtsporter door de Bayesiaanse pt course. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen coachen naar een gezonde leefstijl. Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen omdat er zoveel te leren is, en ben ik begonnen aan een bachelor opleiding Fysiotherapie en de cursus Gewichtsconsulent.

Zoals te lezen is blijf ik mijzelf ontwikkelen en vormt de LLB gedachte steeds meer één geheel. Ik sta voor duurzaamheid en ga niet voor de korte termijn. Bij LLB kun je terecht voor training, voeding/leefstijl en revalidatie bij één persoon. Ik werk graag samen met mensen waarmee ik echt een klik heb, alleen dan kan ik jou optimaal helpen.

Anderen noemen mij: gedreven, positief, enthousiast, informeel, professioneel.

De perfecte dag om te beginnen was gister, dus tot snel!

Maurice van der Linden.

maurice_vd_linden3.jpg

Contact

Maurice van der Linden

m.lindenlifestylebalance@gmail.com

Tel: 06 365 325 58

Linden Lifestyle Balance

KvK: 67523552

BTW nummer: NL002260265B43

Copyright © 2020 Linden Lifestyle Balance | Alle rechten voorbehouden

Website design | MECT COMMUNICATIONS

  • Apenstaartje_edited
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon