Online schema’s en online coaching

Het online begeleiden is een sterk groeiende methode van personal training. De online coaching van LLB onderscheidt zich door naast het aanbieden van gepersonaliseerde voeding en trainingsschema’s met de klant mee te denken in oplossingen. Elke coach kan roepen: no pain, no gain! Stimuleren is goed maar uiteindelijk moet je het zelf doen en wordt jij als coachee niet beter van! In plaats daar van kijkt LLB naar het meest optimale voor jou en worden gedachtes en methodes gevisualiseerd door middel van modellen. Je gaat een traject aan waarbij je daadwerkelijk gecoacht wordt, zoals coaching bedoeld is! Dit is dus niet de sergeant die jou bevelen geeft.

Coachen, is dat niet zeggen wat iemand moet doen?

 

Coaching is niet zeggen wat iemand moet doen, maar het creëren van inzicht. Een trainer zonder kennis over gedragsverandering is geen coach. Ik wil hierbij niets opdringen want dat gaat niet werken, wat wel werkt is als je samen tot een commitment komt. Het online coaching traject kan gezien worden als een persoonlijk ontwikkelingstraject gericht op uw doelstellingen maar waarbij u ook in breder perspectief aan zelfontwikkeling zult doen. Denk hierbij aan het verbeteren van jouw zelfinzicht, kwaliteit en valkuilen en zelfmanagementvaardigheden. Een aantal onderwerpen komen hierbij terug:

 

• Voeding

• Training

• Prestatieverbetering

• Mind-set

• Gedrag

• Motivatie

 

Kortom : Lifestyle Balance.

Stap 1

Uitgebreide intakeformulier

Stap 2

Advies via de mail over het pakket wat het beste bij jou past

Stap 3

Zelf jouw keuze maken voor het juiste pakket

Stap 1. Uitgebreide intake

Volgens een uitgebreide intakeformulier geeft je LLB zo veel mogelijk informatie zodat er zoveel mogelijk inzicht in het balans is. In deze intake wordt gevraagd om een voeding en bewegingsdagboek bij te houden.

Het volgen van een online traject gaat volgens de volgende stappen:

Stap 2. Videogesprek

Middels een videogesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we het intakeformulier. Aan de hand van dit gesprek worden de schema’s opgesteld.

Stap 3. Uitvoeren

De nieuwe leefstijl gaat van start. Je begint met de schema’s en kunt altijd terecht voor vragen via de mail en de whats-app (antwoorden binnen 24 uur).

Stap 4. Sturen

Wekelijks bekijken we samen wat jou progressie is. Ben je tevreden? Aan de hand van de progressie bepalen we samen welke stappen we moeten nemen om uw doelstelling te behalen.

Het grotendeel zal zich willen richten op: spiermassa, vetverlies, gezondheidsverbetering. Maar ik wil jullie ogen openen. Online coaching is voor een veel bredere doelgroep. Zo heb ik een speciale opstap voor sporters die fitness willen gebruiken om te verbeteren in hun sport. Elke sport heeft bewegingen en die kunnen worden verbeterd door fitness. Verschillende oefeningen zullen de nadruk leggen op de relevante spiergroepen en bewegingen in jouw sport, bijvoorbeeld voetbal.

 

Ben je nog geen 18 maar wil je wel op een effectieve en verantwoorde manier met jouw leefstijl aan de slag? Ga dan samen met mij en eventueel je begeleider/ouder het Teenage traject aan. In dit traject zullen we richten op het leren van de basisbewegingen en in overleg met begeleider/ouders zal ik voedingsadviezen geven.

Over

Linden Lifestyle Balance

Evidence-based lifestyle coaching

KvK: 67523552

The Netherlands

Contact Linden Lifestyle Balance

Copyright © 2017 Linden Lifestyle Balance | Alle rechten voorbehouden